NU in het Nieuws!
Home >> Activiteiten >> Natuurlijk leuk >> Circus – Met Hooggeeerd Publiek
Circus – Met Hooggeeerd Publiek

Circus – Met Hooggeeerd Publiek

Af en toe is er circus in de regio met Circus Herman Renz, leuk toch? Circus Renz heeft op 13 april 2010 een bezoek gebracht aan Hellevoetsluis. Vlak voor de bibliotheek stond de circustent opgesteld. Er was een prijsvraag uitgeloofd waarmee je twee kaartjes kon winnen. En, tot onze verrassing, hadden wij onverwacht vrijkaartjes gewonnen.Meer activiteiten in de Agenda?

Meer activiteiten in de Agenda?

Er is gezocht op "Circus" in de Agenda van Meteo Hellevoetsluis.

   Klik op een weergegeven agenda-item om alle verdere details te zien   
Hellevoetsluis Circus Renz 15-apr-2010
    Agenda: Kerst Circus AHOY
za.20 dec 2014 tot zo.28 dec 2014 gehele dag (onbevestigd!) Provincie Zuid-Holland Rotterdam AHOY
Intrigerende spanning, sensationele acrobatiek, aanstekelijke lachpartijen en ontroerend theater. Wat is er nou leuker dan er in de kerstvakantie met uw familie op uit te trekken en een bezoek te...
Binnen, Circus, Dieren, Kerst, Kinderen, Rotterdam
   Einde lijst   

Een slang in het publiek?

Bijna dan, deze was tijdens de act van Indiana Jones uit de piste gekropen. Circusdieren waren er dus ook, een olifant, slangen in diverse maten, krokodillen, lama’s, spinnen en schorpioenen om er maar een paar te noemen. Deze deden gelukkig een rustig en eenvoudig optreden. Wellicht zijn optreden met dieren niet helemaal meer van deze tijd, de acts van de artiesten werden daarom net wat meer gewaardeerd.

Het valt niet mee om hier mooie foto’s te maken, zo goed verlicht is de tent nu ook weer niet. Een aantal heb ik toch maar toegevoegd.

Circus Renz – met wel een heel klassiek Circus beeld, arme olifant..

Het was toch wel erg leuk!
Maartje

Wist je dat?

Wist je dat?

Bijzonderheden

  • Voorverkoop Kerst Circus AHOY al in volle gang
    ALs je in de lijst van voorstellingen kijkt zie je dat een paar dagen al helemaal uitverkocht zijn. Wees er snel bij als je ook nog een plekje wilt hebben.
  • 22 ttm 23-07-2013 Circus op de Klepperstee in Ouddorp
    Net even een stukje rijden maar minstens net zo leuk!
  • 24-05-2012 Geen circus meer naar de regio?
    Het valt me op dat er nog weinig circus is in de regio, wel het kerstcircus in Ahoy enzo maar in deze regio hoor je er bijna niets meer van. Zou dit nou de laatste keer zijn geweest?

Over Maartje

Al vele jaren gefascineerd door het Weer en enthousiast actief in de weer. Lees mee in mijn passie voor het Weer zodat je altijd weet waar en wanneer de zon schijnt.

U kunt op dit artikel reageren